Lazino kafanče – Najbolji provod u gradu..

0
471

Kafana Lazino Kafanče nalazi se u ulici Laze Telečkog 23, napoznatijoj party ulici u Novom Sadu. Kapacitet objeka je 150 gostiju, a radno vreme je svakog dana od dvadeset dva sata do tri sata iza ponoći.

Enterijer predstavljaju priču za sebe. U ovoj kafani svako će naći odgovarajuće mesto za sebe, obzirom da postoje i kafanski stolovi za sedenje, ali i pultovi i barski stolovi. Uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, poželećete da i ovo postane Vaše odabrano mesto. Kada se tome doda i to da se gotovo svakog dana organizuju različite promocije pića, sklapaju se svi elementi za odličan provod.

6891-lazino-kafance

Ova kafana je jedno od retkih mesta gde se dobra muzika i pristupačne cene pića podrazumevaju, a svaka noć je nezaboravna. Iz kafane obećavaju opuštanje uz muziku, kvalitetno piće, sjajan provod i uživanje zbog kog ćete poželeti da postanete stalni gosti. Iz velike ponude boemskih mesta izdvaja ih upravo specifični duh koji gaje, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića koji zadovoljavaju goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan. Odlična muzička ponuda, koja zadovoljava različite ukuse, svrstava ovu kafanu u nezaobilazne destinacije na mapi najboljeg i najluđeg noćnog života.

U ambijentu koji Vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Kada se tome doda i vrhunska usluga, kao i atmosfera koja krasi ovu kafanu, sigurni smo da je dobar provod zagarantovan. Kafana Lazino Kafanče je po meri Vaše emocije! Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, ovo je pravi izbor!PODELI
Prethodni tekstGirardino – mesto sa jednim od lepših pogleda na grad..
Sledeći tekstThe PUB

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here