Aqua Dorija – Zvuci tamburaša uz obalu Dunava

0
1680

Čarda „Aqua Doria“ se nalazi na obroncima Fruške gore, pod samom Petrovaradinskom tvrđavom. Možemo slobodno reći da je deo te tvrđave jer se naslanja na katakombe i zidine te drevne tvrđave, prva linija odbrane koju danas „napadaju“ jedino brojni gosti iz zemlje i inostrastva, svi oni koji iz poslovnih ili turističkih razloga posećuju Novi Sad po preporuci svojih domaćina dolaze u našu čardu.
aquad

Sa tvrđave možete gledati u reku i panoramu grada ali ne možete gledati u tvrđavu, sa čarde svi su pogledi na grad i na život mogući.

Mir i tišinu koja traje za vreme ručka, što nam je svima potrebno nakon teškog i stresnog radnog dana uveče prekida tamburaški orkestar RTV koji je verna pratnje našeg proslavljenog umetnika Zvonka Bogdana.

Poznati po ribljim paprikašima bez kostiju, perkeltu, bezdanskom paprikašu. On što je interesantno za ovo mesto je što se pored vode, podjednako jede i smuđ i jagnjetina, riblja pašteta kao i pršut, jede se šaran u potkovici a jede se i ćuretina sa mlincima, to je specifičnost našeg restorana.

Radujemo se svakom novom gostu a posle prve posete postajete domaćin koji će svoje goste pozivati u „Aqua Doriu“.

Posetite web site restorana i rezervišite svoje mesto OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here