Flying Dutchman – poznati brend

0
366

Flying Dutchman je ugostiteljski objekat u Novom Sadu, na njegovom najvećem bulevaru, koji je vremenom bukvalno izrastao u gradski brend, prepoznatljiv ne samo u gradu, Pokrajini i Republici. Osnovani smo sada već davne 1987. godine i za sve ovo vreme trudili smo se da gostima iz grada, zemlje i inostranstva ponudimo neponovljiv ugođaj, naizgled lako dostupan u svakom kafiću ili restoranu.

Резултат слика за flying dacman novi sad

Neprihvatanje da olako shvatimo naš posao i ono što vi zaslužujete nas je i održalo u bespoštednom poslu tokom decenija.
Mi smo savršen spoj mladosti i iskustva. Naša pozitivna energija i mladalački duh gostima su dragoceniji od velikog izbora sveže pripremljene hrane i pića za svačiji ukus, zbog čega se društvo za našim stolovima stalno uvećava.

Резултат слика за flying dacman novi sad

Pristupačne cene i verovatno najbolja kafa u Novom Sadu ne znače ništa ukoliko se ona ne konzumira u autentičnom, prijatnom prostoru u kom je svaki detalj pažljivo isplaniran i postavljen. Želimo da se u našem lokalu krećete bez pomeranja, da putujete čulima i bez pasoša. Svesni smo da vaša kafa, ceđeni sok direktno iz gajbe s voćem ili vrhunsko vino i koktel, moraju biti više od usluge. Jednom kada sednete, vaša stolica u Flying Dutchman-u je ujedno i vaše sedište ka destinaciji po izboru.

Сродна слика
Svesni činjenice da svaki gost ima drugačiji karakter, navike i prohteve, prvo smo se postarali da izbor muzike i osvetljenja verno prati doba dana i godine, kako bi se posetioci osećali što prijatnije i opuštenije.

Budući da ne bežimo od svojih korena i početaka, stari deo lokala ostavljen je netaknut i zadržao je imidž kakav je imao pre gotovo tri dekade, dok se noviji, takozvani „Beli Deo“, ističe modernim dizajnom koji se neprimetno stapa u već postojeći koncept arhitekture, dizajna enterijera i, najvažnije, naše ugostiteljske filozofije.

 

Резултат слика за flying dacman novi sad

Iza šarma kog kriju svetski toponimi i pomorska priča Flying Dutchman-a, krije se najsavremeniji sistem komunikacije. Osoblje preko tablet računara prima, prati i služi porudžbine, zbog čega odgovorno tvrdimo da je naša „posada“, ako ne najbrža, onda sigurno među najefikasnijima u državi. Jedna od najlepših i najvećih bašti u Novom Sadu smeštena je ispod tri velike lipe, zbog kojih letnja sparina ne dopire do naših gostiju, a koje od maja do jula ispuštaju miris dovoljno zanosan da inspiriše naše najveće pesnike.

 

Lipa i bašta Flying Dutchman-a nisu bez osnova gradski simboli i dan danas.

Naš brend je poznat po prijatnim iznenađenjima i toaleti nisu izuzetak. Majstorijama slikara i zanatlija, posetiocima pružaju trodimenzionu iluziju boravka na jedrenjaku i čine da svi trenuci provedeni u našem lokalu budu zaista jedinstveni, pa čak i oni o kojima se u društvu ne priča rado i lako.

Kao i svaka odgovorna firma koja pokušava da održi najviši zamislivi standard, Flying Dutchman poseduje HACCP sertifikat koji garantuje ispravnost svake karike u lancu proizvodnje, pripreme i usluge hrane i pića. Osetili ste to u Londonu i Parizu, došao je red i na Novi Sad.

Резултат слика за flying dacman novi sad
Na našem „brodu“ možete plaćati gotovinom i platnim karticama. U svakom trenutku, na usluzi vam je osoblje spremno da zapakuje ono što niste mogli ili želeli da pojedete kod nas, odnosno da vam pripremi kompletno jelo „za poneti“.

o_nama-1

Zahvaljujući vernosti mušterija, Flying Dutchman obavlja i kućne dostave hrane i pića.

I pomenute, najbolje kafe u gradu…

Zvanični web site: flyingdutchman.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here