Konkurs za dodelu 57 stipendija studentima Univerziteta u Novom Sadu

746

NOVI SAD –

Fond za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu raspisao je Konkurs za dodelu 57 stipendija studentima Univerziteta u Novom Sadu za školsku 2016/2017. godinu. Rok za prijavu je 30. novembar.

Za stipendije mogu konkurisati studenti i stuentkinje III godine trogodišnjih osnovnih akademiskih studija, III i IV godine četvorogodišnjih osnovnih akademskih studija, master akademskih studija i poslednje tri godine integrisanih studija koje se organizuju u okviru osnovnih i master akademskih studija.

stipendije 1 jpg

Studenti i studentkine treba da su imali status studenta Univeziteta u Novom Sadu neprekidno od upisa na osnovne akademske studije.

Detaljnije informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji, kao i sam prijavni list, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji UNS.

Dokumentacija se dostavlja poštom ili lično na adresu: Univerzitet u Novom Sadu, Fond za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika, Dr Zorana Đinđića 1, 21000 Novi Sad.

Izvor:RTV

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here