Panoniji peta pobeda zaredom

680

Na upravo završenoj utakmici 6. kola 2. lige Srbije, seniorke OK Panonije su u Vršcu savladale ekipu OK „Vršac“ rezultatom 3:0. Panoniji je ovo peta pobeda zaredom u ovom takmičenju.

Zbog sprečenosti trenera Nikolajevića ekipu je iz igre vodila Nataša Borki, iskusna odbojkašica sa velikim igračkim iskustvom u zemlji i inostranstvu.

 

”Dobro poznajem ekipu Vršca, pa sam po tome i postavila igru. Napali smo ih sa servisom, blokom na sredini terena i bez većih problema došli do novih bodova. Drago mi je što sam odabrala Panoniju za moj novi klub, zbog dosta mladih i veoma perspektivnih odbojkašica, stručnog rada, kao i entuzijazma koji je prisutan u klubu. Došla sam da pomognem da se klub što bolje razvije, jer imam dosta iskustva u radu sa mladim odbojkašicama i u individualnom radu” – za „Bačka Palanka Dešavanja“ izjavila je Nataša Borki.

U narednom kolu, ekipa Panonije dočekuje odbojkasice Futog Westa. Utakmica se igra u nedelju 27.11. u 17h u velikoj sali SRC Tikvara.

Pionirke Panonije nastavile su sa pobedama u prvenstvu Vojvodine (grupa Južna Bačka) Savladale su ekipu Volflenda iz Karavukova rezultatom 3:0. U sledećem kolu igraju protiv Partizana iz Bača.

Više o bačkopalanačkom sportu saznaj ovde

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here