Seminar pozitivnog mišljenja

0
473

Pozitivno misliti je vec postala jedna fraza s kojom se srećemo na svakom koraku ali kad se nađemo u situaciji koja nas opterećuje, kad smo ljuti, ostavljeni, tužni, potišteni ili prevareni, kad osećamo krivicu i grižu savesti, kad smo povredili ili kad smo povređeni, mi u tim najkritičnijim trenucima u suštini nemamo model kako da se nosimo sa tom situacijom već je prepuštamo vremenu da je izleči ili očekujemo da se desi nešto van nas samih što bi rešilo tu situaciju.

Kroz ove transformacione radionice koje je osmislila i kreirala jedna od vodećih ličnosti na polju ličnog razvoja – Lujza Hej (Louise L. Hay), autorka svetskih best-selera, otkrićete koji su to misaoni šabloni koji vas sputavaju da napredujete na polju karijere, finansija, ljubavi, odnosa, zdravlja…

Upoznajte samog sebe, podignite svoje unutrašnje JA, verujete u sebe, prizovite izobilje u svoj život.. Dosegnite sve to uz prijatno druženje i puno malih saveta. Na seminaru dobijate praktična znanja kako da pokrenete potencijale koje već posedujete u sebi i kako da na život gledate novim očima kroz nov način razmišljanja.

Bačka Palanka i okolina.

Branka: 064/54-32-565

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here