Zabrinjavajuća statistika u 2016. godini. Šta činiti?

2
728

U prvih jedanaest meseci ove godine u saobraćajnim nesrećama na području opštine Bačka Palanka poginulo je šetoro ljudi, 90 je povređeno, a od tog broja 18 lica zadobilo je teške telesne povrede.

U lokalnoj samoupravi su ozbiljno zabrinuti zbog ove crne statistike, odnosno tragedija koje su se desile na ovdašnjim putevima, jer tokom cele prošle godine, na području opštine poginula su dva lica.

Među stradilima bilo je i dece, pa je opštinski Savet za bezbednost saobraćaja rešio da istraži šta dodatno treba činiti kako bi se svi učesnici, posebno deca, ali i stariji od 65 godina koji po statistici na nivou Srbije nejčešće stradaju, zaštitili u saobraćaju. Rad sa decom, kada je reč o edukovanju o bezbednosti u saobraćaju, daje rezultate u narednim godinama, ali nama treba hitna akcija, vele nadležni u lokalnoj samoupravi.

2 KOMENTARA

 1. Bitna stvar je da je marihuana nelegalna i opasna ali brljetina moze da kupi na svakoj trafici bez da te iko pita koliko imas godina.Prodavci ne smeju da pitaju za godine jer je gazdi bitan profit.
  Zato i treba da ginemo i polako nestanemo kad nas Klinton ovako lude nije potamanio.
  Pijane guske se zabile u zgradu,pijani ludak isekao / zaklao zenu,pijani policajac preti /hapsi / repetira pistolje..itd a ovamo hapse ljude zbog sumnje na zelenu supstancu koja je „opasna“ i kada je ljudi koriste
  desavaju se „masovna ubistva“piomori tako reci..

  Ova zemlja je komedija u svim oblicima..
  Legalizujte marihuanu,resite se dilera,uplacivace se porez na doprinos,nestace heroin..
  Jednim udarcem resis hiljade problema ali..ko ce onda kolac jesti?

 2. Policija pije kafe i limunade po kaficima dok omladina gine. Piju i jedu a se besplatno i za to su placeni i osigurani iz budzeta gradjana. Na svim izlazima iz grada bi trebalo da ih ima, centrom da patroliraju i perifernim ulicama da se voze i cuvaju gradjane ali jok. Backa Palanka je za nase uslove veliki grad i kriminala je na ulicama previse mora se stati na put tome!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here