Kadeti Feniksa ubedljivi protiv Beočinaca

188

Proteklog vikenda odigrane su košarkaške utakmice u okviru Košarkaškog saveza Vojvodine.


Kadeti su igrali u Novom Sadu protiv ekipe KK „Beočin“. Još jednom vrlo loš početak utakmice za Feniks, gde Beočinci stiču prednost od osam poena vrlo lako, pošto se u prvom delu ovog meča nije igrala odbrana.

Tek pred kraj ovog perioda se igrači Feniksa spuštaju u stav i boljom odbranom uspevaju da uhvate priključak, pa je rezultat ovog perioda 14:16. U drugom periodu su zaigrali odlično u odbrani, ali ne tako efikasno u napadu, ipak i to je bilo dovoljno da se preokrene rezultat i na poluvreme ode sa prednošću od 24:19. U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim i to Feniks, pa se nastavilo sa agresivnom odbranom, ali ovaj put je napad bio efikasniji pa je prednost rasla do konačnih 56:29.

Mlađi pioniri su gostovali u Subotici ekipi KK „Spartak“. Ova ekipa je trenutno najbolja u ovoj konkurenciji, a to su pokazali i na ovom meču. Od samog starta su zaigrali jako dobro i taj ritam su držali do samog kraja ovog meča i pobedili su sasvim zasluženo sa 63:22.

Mini basket ekipa je takođe igrala u Novom Sadu proti ekipe KK „Tim system“. Očekivala se neizvesna utakmica, pošto su obe ekipe imala po dve pobede. Ipak nije bilo tako, već na startu su igrači Feniksa pokazali da neće biti tako. Napravili su veliku razliku, koju su u drugom periodu samo povećali. U nastavku su svi igrači dobili šansu i iskoristili je za pobedu od 39:12. i skor od tri pobede bez poraza.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here