Kreativci prijavite se!

0
1050

Organizacioni tim „Đindjuveraja“ sajma unikatno ručno rađenog nakita, nakon duže pauze posle maja, s obzirom da septembarski sajam nije održan, vraća se konkursom za izlagače za Novogodišnji Đinđuveraj koji će se održati 22. Decembra u kafe baru „Tema“.

Pogledajte najavu Novodošnjeg Đinđuveraja


„Nakon da, kažemo tako, prinudne pauze, vraćamo se podjednako kreativni, nasmejani, vedri i spremni da ponovo ugostimo kreativce na „Đinđuveraju“ i to baš u prazničnom raspoloženju. Ovoga puta ono što je drugačije kada je u pitanju Novogodišnji sajam, ali i sajam uopste, jeste da raspisujemo konkurs za izlagače koji bi da izlažu kod nas, a mi ćemo odabrati osam kreativaca koji će se toga dana družiti sa našim sugrađanima, i svakako nama.“ – Navodi Tatjana Danco.

Sa prošlogodišnjeg Đinđuveraja/2015
Sa prošlogodišnjeg Đinđuveraja/2015
Konkurs je startovao i trajaće do 16. decembra, a sve što je potrebno jeste da vaše osnovne podatke, ime i prezime, naziv radionice i broj telefona kao i tri fotografije na kojima su komadi nakita koji bi ste izložili na sajmu pošaljete na mail adresu tanjadanco@gmail.com.

„Na konkurs mogu da se prijave svi, tj, želimo da istaknemo da na kokurs mogu da jave i izlagači koju su već bili na Novogodišnjem sajmu. Mi ćemo naravno nakon naše odluke blagovremeno i obavestiti koji su to kreativci koji će nam doći“ – ističe Tatjana.


„Manifestacija je i ovog puta na istom mestu, i celodnevnog je karaktera. Prošle godine imali smo zaista lepu saradnju sa kafe barom „Tema“ i ove godine želeli smo da je nastavimo, što je bilo na obostrano zadovoljstvo. Takođe, smatramo da su i sugrađani lepo reagovali na promenu lokacije, te u sasvim finom broju i posetili prošlogodišnji sajam. Novogodišnji Đinđuveraj i ovog puta biće čitav dan, i to od 11 do 20 časova. Biće to još jedno lepo i veselo druženje i naravno, prilika, da u dane pred doček Nove Godine i veselje, dame odaberu neki od odgovarajucih komada nakita“- dodaje Tamara Jožić, organizatorka sajma.

logo_djindjuveraj

Organizator sajma je Omladinski centar uz podršku Turističke organizacije Bačka Palanka

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here