Vizić: U požaru izgoreo dom porodici Holić

4734

U subotu, 10.12.2016. godine, u Viziću porodici Holić je u požaru izazvanom zapaljenjem odžaka izgoreo kompletan dom. Kuća u kojoj su živeli i sve što su godinama sticali Ratko Holić, njegova supruga Slađana i sin Igor (5 godina), igorelo je u roku od 45 minuta. Ratko i Slađana nisu uspeli da spasu ni lična dokumenta, tako da nisu u mogućnosti da dođu u Bačku Palanku, kako bi izvadili nova dokumenta i otvorili račun za podršku.

Kako Ratko navodi za „Bačka Palanka Dešavanja“, on i njegova supruga su nezaposleni. „Nisam birao poslove kako bih svojoj porodici obezbedio egzistenciju. Ovaj požar je učinio da sada nemamo krov nad glavom. Slađana i Igor su kod njenih roditelja privremeno, dok ne nađemo rešenje za novonastalu situaciju. Ja spavam u dvorištu izgorele kuće u pozajmljenoj kamp prikolici.“

Kako saznajemo, Ratko se obratio Mesnoj zajednici Vizić, koja je o ovome obavestila predsednika Opštine Bačka Palanka. On se nada da će Opština naći mogućnosti da mu pomogne.

Skromnom Ratku je sigurno potrebna svaka pomoć, a kako on navodi voleo bi da ima građevinski materijal kako bi obnovio kuću.

Ukoliko želite da pomognete Ratku, Slađani i Igoru javite se direktno Ratku na tel: 065/4744461

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here