Ko su palanačke lepotice sa kalendara AMK „Bačka“?

6950

Brojanje dana i godina, kao i beleženje obaveza koje nam slede i nije baš neki veliki užitak, ali danas su sat i kalendar postatale stvari bez kojih je nemoguće organizovati život. Upravo iz tog razloga su štampani kalendari odavno postali predmeti promocije.

Naslovna stranica kalendara AMK „Bačka“ za 2017. godinu.

Svoj promotivni kalendar za 2017. godinu AMK „Bačka“ je nedavno predstavio široj javnosti, a on je svojim kvalitetom na sebe skrenuo pažnju.

Kalendarom dominiraju fotografije markantnih devojaka zabeležene u ambijentima koji podsećaju na neka stara, dobra vremena. Naravno, tema je saobraćaj, tako da na većini fotografija devojke su u ambijentu koji ističe stare automobile. Ekipa koja je priredila ovaj kalendar je na njemu radila od februara do novembra, na raznim lokacijama: Bačka Palanka, Bač, Novi Bečej, Čelarevo i Tovariševo.

U Tovariševu je snimanje bilo prilična atrakcija, s obzirom na to da se manekenka u štiklama penjala na avion. Okupilo se mnogo radoznalih tinejdžera, pa se oficijalni deo završio zajedničkim fotografisanjem.

Pogledajte i kako je bilo na snimanju:

A ko su lepotice na fotografijama?

Zorana Vorgučić, ima 18 godina i pohađa gimnaziju „20.oktobar“ u Bačkoj Palanci.

Modelingom se bavi već nekih pet godina. Na poziv da učestvuje kao foto-model na kalendaru AMK „Bačka“ odgovorila je pozitivno, jer kako kaže, ljude, koji su radili na ovom produhvatu, poznaje dugi niz godina i svi su joj pre svega dobri prijatelji.

O tome kakva iskustva nosi sa snimanja, Zorana je rekla da je ovo za nju nešto novo, da joj je bilo veoma zanimljivo, i što je najvažnije, smatra da se čitava ekipa odlično provela i uživala radeći. Za sebe kaže da je velika spavalica i da slobodno vreme koristi baš za to. Najviše voli da bude u krugu njoj dragih osoba.

Anita Počuč, ima 20 godina i student je druge godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

O bavljenju modelingom i o utiscima sa snimanja Anita je rekla: „Ovo mi je prvi put da imam dodira sa modelingom i prezadovoljna sam. Prihvatila sam ovaj poziv, jer je to nešto novo za mene, a da se nađem ispred objektiva oduvek mi je bila želja. Organizacija je bila odlična, svi su bili odlični i ovo snimanje je na mene ostavilo veoma snažan utisak. Veoma sam srećna što sam bila deo ove priče“.
Inace, Anita u slobodno vreme voli da šeta i gleda filmove.

Mona Djilas, ima 23 godine i apsolvent je Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu.

Ima već iskustva u svetu modelinga, a mogli ste da je vidite i u nekim od spotova domaćih muzičkih zvezda, kao i na jednoj od revija koje je upriličio organizacioni tim sajma „Đinđuveraj“.

„Modeling je za mene trenutak zabeležene istine o samo jednom u nizu ekspresija koje pružamo svetu. Raditi tako nešto iz zadovoljstva, hobija, je pravi užitak. Ovaj projekat mi je omogućio da se isprobam u nečem novom, da zakoračim u pinup world, koji je pun izazova i kreativnosti. Verujem da ćete prepoznati to i u fotografijama. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo raditi sa timom koji je pripremao kalendar. Sjajno sam se zabavljala“, izjavila je Mona. 

Na kraju treba spomenuti sastav ekipe koja je učestvovala u izradi ovog kalendara.

Fotograf – Nikola Šegan
Modeli – Mona Djilas, Zorana Vorgučić, Anita Počuč
Šminka – Milijana Blečić
Frizura – Igor Lendić
Stajling – Aleksandra Knežić
Obuća – „Anđela“
Organizacija – Tamara Jožić
Video podrška – Želimir Križov
Tehnička podrška – Pirotenika „Losos“
Grafički dizajn kalendara – Damir Halik.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here