Spasoje Jelačić – posle Bačke u Inđiju

0
597

Inđija će u prolećnu sezonu ući predvođena Spasojem Jelačićem! Doskorašnji trener Bačke, prihvatio je ponudu prvoligaša, sa kojim će pokušati da se domogne opstanka

– Doveli smo sjajnog stručnjaka, dokazanog u svim klubovima gde je radio. Od Donjeg Srema, sa kojim je sačuvao status, pa do blistavih rezultata u Vojvodini i Bačkoj, sa kojom je izborio istorijski ulazak u elitu. Verujem da će i kod nas biti tako uspešan – istakao je Zdravko Mrđa, predsednik zeleno-belih.

Sada već bivši šef struke Srđan Blagojević, prihvatio je ponudu Javor Matisa i karijeru je nastavio u Ivanjici.

– Poželeli smo mu srećan put i da približno bude uspešan, kao i kod nas. Učinio je mnogo za klub i uspeo da trgne ekipu iz letargije, posle čega su i došli dobri rezultati – dodao je Mrđa.

Jelačić je se već odomaćio u Vojvodini. Rođeni Novosađanin afirmisao se radom u Pećincima, na Karađorđu i u Bačkoj.

– Čeka nas težak posao. Jesenju trku završili smo u mirnoj luci, ali daleko od toga da je opstanak obezbeđen. Prepoznao sam kvalitetnu priču u ljudima koji vode klub, cilj svih je da Inđiju postavimo na zdrave noge i ubrzo ponovo postane meka za fudbalere, kao što je to bio slučaj u vremenima dok je bila superligaš – rekao je Spasoje Jelačić neposredno po stupanju na dužnost.

Izvor: Sportski žurnal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here