JKP Komunalprojekt: Apel za smanjenje potrošnje vode

0
1064

 

Iz JKP „Komunalprojekt“–a apeluju na građane da obrate pažnju na potrošnju vode koja je u ovim danima na nivou prosečne letnje potrošnje, što nije karakteristično za ovaj period.
Aktuelna problematika sa niskim temperaturama prouzrokovala je, sem problema sa instalacijama i vodomerima, takođe i probleme sa enormno velikom potrošnjom vode.

Сродна слика
Sa Fabrike vode dostavljene su informacije da su i dnevna i noćna potrošnja izuzetno povećane.

„Apelujemo na građane da se ponesu savesno i da, uoliko primete kvarove na mreži ili vodovodnim priključcima, reaguju što pre.
Ovim putem želimo i da obavestimo naše korisike da ovaj mesec neće biti redovnog očitavanja individualnih vodomera domaćinstava zbog nepovoljnih vremenskih uslova, ali isto tako i zbog brojnih pucanja vodomera i kvarova na mreži. U ovom obračunskom periodu svim domaćinstvima, koji sami ne jave stanje, biće fakturisana akontacija i na taj način će se vršiti fakturisanje sve do sledećeg očitavanja.“- navode iz JKP „Komunalprojekt“


Iz JKP „Komunalprojekt“ još jednom podsećaju da sve kvarove, što na gradskoj mreži, što na samom vodovodnom priključku, u najkraćem mogućem roku, javite dispečerima na kontakt telefon: 021/751 953 kako bi služba mogla što pre da reaguje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here