Uhapšen Palančanin zbog posedovanja droge

0
3444

PRONAĐEN HEROIN, MARIHUANA I KOKAIN: Podnete krivčne prijave protiv sedam osoba


Protiv sedam osoba, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju, prodaju ili držanje opojnih droga, novosadska policija podneće krivične prijave.
Protiv Novosađanina (39) biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga jer je pretresom njegovog stana policija pronašla 18 paketića praha za koji sumnja da je heroin.
U stanu su pronađene i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, bez medicinske dokumentacije, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
Za isto krivično delo tereti se i meštanin Bačke Palanke (34) u čijoj je kući policija pronašla tri stabljike kanabisa i manju količinu suve biljke, sumnjive na marihuanu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava i za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za neovlašćeno posedovanje narkotika osumnjičena su još četiri Novosađanina i jedan državljanin Bosne i Hercegovine. Kod njih je, na različitim lokacijama, novosadska policija pronašla supstance za koje sumnja da su marihuana ili kokain
Izvor: .S. S.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here