Lavovi – lavovski!

0
336

13. uzastopna pobeda seniora

U subotu, 05.03.2017. u Bačkoj Palanci je odigrana utakmica 15. kola Druge lige Srbije grupa Sever, u kojoj su se sastale ekipe RK Slavija iz Novog Sada i RK Lavovi BP. U ovoj utakmici domaćin je bila ekipa Slavije, a razlog tome je što u Novom Sadu nisu mogli obezbediti adekvatnu Sportsku halu za odigravanje ove utakmice. Iako su se pred ovu utakmicu malo pribojavali protivnika (koji se znatno pojačao dovevši čak 6 igrača  u zimskom prelaznom roku), Lavovi su vrlo lako izašli na kraj sa “domaćinom“. Utakmica je završena sa veoma ubedljivih ubedljivih RK Slavija – RK Lavovi BP 15:38 (8:18).

Od početka pa do kraja utakmice domaća ekipa je kontrolisala i igru i rezultat. Protivnik nije mogao ni u jednom segmentu igre da parira Lavovima, te su golovi padali sa svih pozicija. Golgeterskim učinkom su se istakli Đurković Aleksa, Vignjević Marko i Petrović Strahinja, ali i cela ekipa zaslužuje čestitke za prikazanu igru. Na ovoj utakmici nije nastupao mladi levi bek Lavova, Danilo Radović, kao ni golman Vukašin Petković zbog povrede.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka 3, Grubor, Đurković 7, Vignjević 7, Knežević. Mrakić 2, Urošev, Petrović 7, Bogdanović 2, Kosjer, Čupković 4, Ćirović, Prodanović 2, Puđa 1, Jović 1 i Višekruna 2. Ekipu su vodili treneri Sudžum Dragan, Karanović Radovan i Permoser Slobodan.

Ovom pobedom Lavovi BP su i dalje jedina neporažena ekipa na tabeli. Idući vukend Lavovi BP dočekuju ekipu ORK Dalmatinac iz Riđice, koja se grčevito bori za opstanak u ligi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here