Carina zaplenila kokain upućen u Bačku Palanku

3064

Narkotici u poštanskim pošiljkama

Carinski službenici otkrili su u nekoliko pošiljaka manje količine narkotika na carinskoj ispostavi Pošta – Novi Sad, saopštila je Uprava carine.

Kako piše Tanjug, u tri pošiljke iz Holandije juče je pronađeno više od 40 grama kokaina. Jedna pošiljka bila je adresirana na primaoca iz Bačke Palanke, ali je pored diska sa filmom u njoj pronađeno i 34 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na kokain.

U još dve pošiljke namenjene primaocu u Zrenjaninu pronađeno je oko 10 grama kokaina. U pošiljci iz Nemačke upućenoj primaocu iz Novog Sada pronađeno je šest tableta zelene boje sa utisnutim znakom „Chupa Chups“, za koje se osnovano sumnja da se radi o ekstaziju, dok je u pošiljci iz Holandije namenjenoj osobi iz Rumenke bilo upakovano šest grama biljne materije nalik na skank i pet semenki ovog opijata.

Prethodnog dana je na graničnom prelazu Gradina prilikom kontrole u putničkom prometu, takođe otkrivena manja količina narkotika, odnosno oko 30 grama kristal metonfetamina i 12,5 grama marihuane.

Budite prvi obavešteni o vestima iz opštine Bačka Palanka!
                       Pratite nas i na Facebooku: BPvesti
                       Instagramu: backapalankadesavanja
                       Twiteru:       BPdesavanja

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here