Ekonomska škola se predstavila budućim đacima

0
1262

Nemoj dugo stajati na raskrsnici – izaberi svoj smer

U SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ održan je Dan otvorenih vrata gde se škola predstavila učenicima i roditeljima.


U subotu 1. aprila 2017. godine u 10:00 časova u SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ za sve zainteresovane učenike 8. razreda iz okruženja organizovan je Dan otvorenih vrata.

„Ovom prilikom kroz radionice i aktivno orijentisane prezentacije predstavljeni su obrazovni smerovi u našoj školi. Osmaci su pored učešća u radionicama imali priliku da se upoznaju i sa školskim prostorom i dobiju odgovore na sva dodatna pitanja.

Na raspolaganju su u im bili učenici i profesori koji ističu da su osnovci pokazali veliko interesovanje i spremnost da se uključe u sve aktivnosti koje su za taj dan bile predviđene. Mnogi od njih izneli su mišljenje da im je ovakav vid predstavljanja škole umnogome pomogao da steknu jasniju sliku o nastavnim sadržajima koji ih očekuju ukoliko izaberu određeni smer. Isto tako, bilo je onih koji su sa zadovoljstvom potvrdili da su nakon ovoga na putu da donesu konačnu odluku i sledećeg septembra ponovo prekorače vrata naše škole, kao njeni đaci“, ističu iz ove škole.

Svoje utiske ovim povodom s nama su podelili Veseljko Ikonić, predsednik Đačkog parlamenta u OŠ “Vuk Karadžić” i Danilo Đurić, takođe učenik osmog razreda ove bačkopalanačke osnovne škole.

Pogledajte intervju sa njima:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here