Počele su prijave za Đinđuveraj

0
1262

Prijave za Đinđuveraj, sajam unikatno ručno rađenog nakita, koji će se održati 13. maja u centru Bačke Palanke, su u toku i trajaće do 5. maja.


Prijavu koja treba da sadrži ime i prezime kreativca, kontakt podatke i naziv radionice slati na mejl adresu tanjadanco@gmail.com.  Sve informacije o sajmu možete dobiti putem broja telefona 060/425 37 64.

Tamara Jožić – organizatorka

„Nakon pauze u septembru, zbog finansijskih nemogućnosti i nakon tradicionalnog Novogodišnjeg sajma u decembru, vraćamo se još kreativniji, vedriji, najsmejaniji i totalno spremni za predstojeći majski sajam. Prijave su već počele, tako da svi zainteresovani imaju dosta vremena da se organizuju i pripreme za taj sajamski dan u našem gradu“, navodi Tamara Jožić, organizatorka ove manifestacije.

„Naravno, ono što uvek naglašavamo jeste da na sajam mogu da se prijave kreativci koji se bave isključivo ručnom izradom nakita, dok, ukoliko se neko od prijavljenih bavi i izradom nekih od drugih vrsta aksesoara, može da prikaže, no u manjoj meri, tj. da izloži tek pokoji komad istog. Dodala bih da su Đinđuverajke spremile ovoga puta dosta propratnog sadržaja na dan sajma, kao i da o tom blagovremeno govoriće kada se približimo datumu održavanja manifestacije“, ističe Tamara.
Organizator sajma je Omladinski centar Bačka Palanka.

Pogledajte kako je izledao Novogodišnji Đinđuveraj

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here