Počele su prijave za Đinđuveraj

Sajam unikatno ručno rađenog nakita

285

BAČKA PALANKA: Sajam unikatno ručno rađenog nakita „Đinđuveraj“  održaće se 12. juna 2021. u centru Bačke Palanke, u organizaciji Omladinskog centra Bačka Palanka uz podršku Opštine Bačka Palanka.


Prijava izlagača trajaće do 7. juna 2021. Treba da sadrži ime i prezime kreativca, kontakt podatke, naziv radionice kao i fotografije nakita koje prijavljeni izrađuje poslati na mejl adresu [email protected].

– Nakon prošlogodišnje pauze koja bila je s ogromnim razlogom vraćamo se s nadom da ćemo ove godine, tačnije 12. juna uspeti da realizujemo i održimo sajam onakav kakav je bio do sad. Naravno, uz poštovanje mera distance i svega onog što prilike takve kakve jesu još uvek iziskuju – napominje Tamara Jožić, organizatorka Đinđuveraja.

Kada u pitanju je učešće na sajmu, kao I svake godine do sad mogu da izlažu samo oni kreatavci koji se bave isključivo izradom nakita.

– Propozicije za učešće ostale su iste. Mada, to bi bila zapravo samo jedna, a to je da kreativac koji se prijavi za učešće izlaže ručno rađen nakit. Uvek smo se, da kažem, nekako “rvali” s tim šta se sve nalazi na izlagačkom stolu i to je ono što nam se konstatno zameralo, ali većina ljudi koja učestvuje na manifestaciji ponese svoju dekoraciju kako bi obogatili predstavljanje.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Stoga, ovom prilikom ponovo ističem da u većoj meri mora da se izlaže nakit, dok ukoliko se prijavljeni izlagač bavi još nekom vrstom rukotvorina, a da su u pitanju druge vrste aksesoara dozvoljeno je da prikaže po komad ili dva kao naznaku da se u njegovoj radionici može pronaći još modnih detalja – ističe Tamara.

Sajam biće održan kao i do sad u centru Bačke Palanke na potezu između zgrade pošte i platoa u centru, u vremenu od 9:30 do 15 časova. Sve informacije blagovremeno se mogu ispratiti na fejsbuk stranici I instagram nalogu Đinđuveraja.


Pročitaj: Mere uoči letnje sezone sve blaže, a interesovanje za putovanja sve veće

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here