I pored poraza u Kruševcu (video), Bačka sa dobrih 14 bodova kreće u plej-aut fazu

0
559

Odigrano je i poslednje 30. kolo preliminarne faze takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2016/17. OFK „Bačka“ je u Kruševcu doživela potaz od FK „Napredak“ rezultatom 2:0.

Poznat je i konačan raspored timova, pa samim tim i raspored odigravanja utakmica u okviru plej-of i plej-aut faze.

Rezultati danas odigranih mečeva poslednjeg 30. kola preliminarne faze Super lige Srbije odredili su i konačan raspored timova na tabeli, kao i spisak učesnika plej-of i plej-aut faze.

I ove sezone bodovi su na kraju preliminarne faze prepolovljeni, pa nas čeka uzbudljivih sedam kola, kako u borbi za titulu, tako i u borbi za plasman u evropske kvalifikacije i opstanak u elitnom rangu. Zbog toga očekujemo veliku borbu, sjajne mečeve i neizvesnost do samog kraja šampionata. Bačka je u plej-aut prenela 14 bodova i nalazi se ispred Metalca, Radnika, Novog Pazara i Borca.

Takmičenje se nastavlja odmah nakon praznika, u utorak 18. aprila.  OFK „Bačka“ će ponovo na Vavi dočekati ekipu FK „Novi Pazar“. Ovo je za Bačku veoma važan duel, jer bi pobedom Bačka stekla prednost u odnosu na gostujuću ekipu od čak 7 bodova i time stekla osetnu prednost u odnosu na ovog rivala u borbi za opstanak u najvišem rangu. Pogledajte raspored odigravanja mečeva plej-of i plej-aut faze takmičenja:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here