Bačka sa igračem više „pregazila“ Novi Pazar i ostavila ga na začelju

0
1736
OFK Bačka – Novi Pazar 4:0 (2:0)

Bačka Palanka Stadion: Slavko Maletin Vava. Gledalaca: 400. Sudija: Nemanja Petković. Pomoćnici: Miloš Miškeljin i Bojan Banović. Žuti kartoni: * (OFK Bačka), * (Novi Pazar). Crveni kartoni: Aleksandar Tasić (Novi Pazar) u 5. minutu. Strelci: 1:0 Damir Čeković u 18, 2:0 Damir Čeković u 41, 3:0 Luka Luković u 59, 4:0 Filip Bajić u 77. minutu.

OFK BAČKA: Konovalov, Mijić, Klisura, Bajić, Čeković, Trivunović, Balabanović, Bizmark, Bošković, Luković, Varga. Trener: Zoran Govedarica.

NOVI PAZAR: Budaković, Vasilić, Tasić, Pantelić, Milojević, Babić, Marković, Ignjatović, Plavšić, Marić, Krstić. Trener: Saudin Huseinović.

U Bačkoj Palanci sve je, čini se, bilo rešeno u petom minutu kada je igrač Novopazaraca Aleksandar Tasić dobio crveni karton. Sa igračem manje samo je bilo pitanje kada će da popusti odbrana gostiju, a načeo ju je Damir Čeković u 18. minutu. Isti igrač malo pre poluvremena prednost je duplirao.

U nastavku ista priča, sa igračem više OFK Bačka je nastavila da napada i daje golove, pa je na kraju došla do tri boda kojima se od zone ispadanja udaljila pet „koraka“.

Loš dan i igru Novopazaraca iskoristio je Borac, Čačani su na beogradskoj Banjici slavili 2:1, prepustili fenjer i već u narednom kolu pobedom kod kuće mogli bi da se nađu van opasne zone. Istina, branili su se gosti u finišu, u 88. minutu ostali i sa igračem manje, ali došli možda i do spasa vrednih bodova.

A u opasnu zonu bi mogao da padne Metalac, koji je poražen u Subotici od Spartaka 1:3.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here