Sonja Petrović: Prijavite se na konkurs za učešće na FEP-u

0
2390

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP) saopštio je da je raspisao konkurs za učešće na 23. Festivalu koji će se održati od 17. do 20. avgusta 2017. godine u Bagremari u Bačkoj Palanci, pod sloganom „Mojim velikim zatvorenim očima“.

Ovom prilikom više o konkursu i samom programu festivala, za RTV, nešto više rekla je direktorica Festivala ekološkog pozorišta za decu – Sonja Petrović.


Pozvana su sva profesionalna pozorišta za decu i mlade da pošalju svoje prijave. U obrazloženju stoji da predstave koje ispunjavaju uslove moraju da budu namenjene isključivo deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta: da ih izvode profesionalci, da se izražavaju bilo kojim vidom pozorišnog stvaralaštva za decu (lutkarske predstave, igrane predstave, koreodrame, pozorište senki, mjuzikl, mondrame, duodrame….), da se bave ekologijom ili odgovaraju tematici ovogodišnjeg slogana, kao i da mogu da se prilagode uslovima igranja u prirodi (scena na otvorenom).


Prijave se dostavljaju najkasnije do 15. maja. Više informacija možete naći na fep.org.rs ili putem mejla office@fep.org.rs

Nagrada stručnog žirija je 50.000 dinara i plaketa, a biće uručene i nagrade dečijeg žirija i publike.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here