Tragedija – Starica se ugušila u požaru u Pivnicama

0
4142

U tri dana, tri požara u Pivnicama. Današnji je nažalost imao tragičan ishod

Jutros, oko 8 časova, u Pivnicama na adresi Štefanikova 55, izbio je požar u kući porodice Klučik. Rođak porodice Klučik, koji je prolazio ulicom je primetio požar i alarmirao komšiluk koji je odmah pozvao Dobrovoljno vatrogasno društvo u Pivnicama.

„Brzom intervencijom 14 vatrogasaca koji su na lice mesta izašli sa dva vozila, požar je brzo lokalizovan. Gorela je samo jedna manja prostorija koju smo brzo ugasili, ali smo u hodniku koji nije bio zahvaćen vatrom pronašli smo beživotno telo starice. Uzrok požara za sad nije poznat. Po proceduri smo obavestili nadležne instutucije i na licu mesta je kasnije došla inpekcija MUP-a iz NS, koja će utvrditi uzroke. Pretpostavljamo da se radi o gušenju zbog dima“ , izjavio je za naš portal Jozef Pap, komandir DVD u Pivnicama.

Kako smo kasnije saznali od posledica gušenja tragično je preminula sedamdesetsedmogodišnja Klučik Katarina.

Kako navodi komandir DVD Pivnice ovo već treći požar u tri dana u Pivnicama. U utorak 18.04.2017. godine izbio je veliki požar na deponiji.

Pogledaj više: Gori deponija u Pivnicama! i

Divlja deponija u Pivnicama i dalje gori! Ko je odgovoran?

„Drugi po redu požar u tri dana je bio juče (19.04.) oko pola dva ujutru kada se zapalio senjak i prikolica u ulici Jovana Popovića. I ovaj požar je 12 dobrovaljaca „DVD Pivnice“ sa oba vozila uspešno saniralo“, izjavio je Jozef Pap.

 PODELI
Prethodni tekstDobrovoljno dajete krv? Evo koja su vaša prava
Sledeći tekstUdruženje žena „Majčino krilo“ pomaže ugožene sa Kosova i Metohije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here