Sky steps: Četiri zlata i specijalna nagrada

4531

Plesni festival Vršac Grand Prix održan je u nedelju 23. aprila u Centru Milenijum. Vršački festival već jedanaest godina zauzima visoko mesto na listi najboljih plesnih dešavanja na Balkanu. Plesači Plesnog kluba „Sky steps“ su osvojili četiri zlata i specijalnu nagradu za najbolju grupu na takmičenju.

Festival je ove godine zadržao međunarodni karakter, međutim po prvi put će učestvovati i svi vršački plesni klubovi, odnosno više od 300 domaćih plesača i plesačica. Ove godine je bilo 3000 plesača sa preko 500 koreografija.


„Svi naši takmičari su nastupali za A ligu. Deca do 6 godina su osvojila zlato, deca od 6 do 9 godina su osvojila zlato, deca od 8 do 12 su osvojila zlato, deca od 12 do 16 godina su osvojila takođe zlato. Zadržali smo titulu prošlogodišnjeg apsolutnog pobednika i osvojili i ove godine specijalnu nagradu za najbolju grupu na takmičenju. Prošle godine smo osvojili zimovanje na Zlatiboru i ja sam osvojila svečanu plaketu kao jedan od najboljih plesnih pedagoga“, kaže Monja Kuburović.
 
Deca su osvojila zimovanje na Zlatiboru, a Monja je osvojila svarovski kristale.

„Deca su se takmičila na dve bine u dve sale, trenutno nas još uvek kontaktiraju sudije sa ovog takmičenja predlažuci lepe saradnje za seminare i plesne kampove. Mi kao klub smo dobili sve čestitke za ponašanje na bini i van nje kao i pohvale za profesionalnost u radu sa decom, disciplinu i sportsko ponašanje“, ističe Monja Kuburović, predsednik Plesnog kluba „Sky steps“.


Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here