Vraćanje u prošlost: Održan peti susret Citroen vozila

1
3788

Bačka Palanka: Danas je održan Peti međunarodni susret ljubitelja Citroenovih vozila na lokaciji hotela Villa Grande u Bačkoj Palanci u organizaciji Citroen kluba Vojvodina i Citroen forum Srbije.


Spojile se dve manifestacije

S obirom na to da je danas u istom vremenskom periodu održano Vojvođansko venčanje i Peti međunarodni susret ljubitelja Citroenovih vozila, organizatori su spojili manifestacije.

„Skupili smo se jutos u „Villi Grande“, a onda smo imali defile vožnju gradom i dovezli smo mladence ispred zgrade Opštine, gde su vozila bila izložena oko sat i po vremena. Nakon toga se vraćamo u Villu gde će biti održan izbor za najlepše i najsređenije starovremensko vozilo“, kaže za naš portal organizator ove manifestacije Milenko Zmijanac.

„Ovo je opšti susret Citroen vozila, što znači da je važan samo brend. Imamo i strarija i mlađa vozila. Svi koji su zaiteresovani da učestvuju na ovakvim manifestacijama, mogu da se obrate meni ili mogu da se registruju na sajtu www.citroenforum.com. Najstarije vozilo koje je danas bilo izloženo ovde je Citroen DS21 iz Subotice, (1971). Tu je i Citroen AMI, koji je stigao iz Zagreba (1974)“, navodi Milenko.

Ova manifestacija je realizovana u saradnji sa firmom Autonova KAB (zastupnik Citroena za Srbiju). Danas je izloženo oko 60 vozila i u Bačku Palanku je pristiglo 150 učesnika iz Srbije, ali i iz Hrvatske, BiH …

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast ljudi, sto vise manifestacija nam treba u gradu. Lose je jedino po meni sto su dve manifestacije bile u istom danu. Treba ravnomerno rasporediti kako bi stalno bilo nekih desavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here