Bačka – Čukarički 2:4 (1:4) – VIDEO

857

Bačka Palanka: Stadion Slavko Maletin „Vava„, gledalaca: 700

Glavni Sudija: Čolović Dragan (Raška), pomoćnici: Jovanović Vladimir (Čačak), Kurčubić Nenad (Kragujevac)

Strelci: 0:1 S. Jovanović (7. min.), 1:1 Bajić (17. min.), 1:2 Kajević (26. min.), 1:3  Obradović (33. min.), 1:4 Obradoović (41. min.), 2-4 (87. min.) Balabanović

Žuti kartoni: Pajović (Čukarički)

OFK BAČKA: Konovalov, Nikolić, Bajić, Ilić, Klisura, Vidović, Balabanović, Makarić,(od 66. min. Ivković), Luković, Macvanović (od 46. min. Stepanović), Mijić(od 39. min. Zečević)

FK ČUKARIČKI: Pajović, Bogosavac, Đurić, Kajević, Srnić, Docić (od 68. min. Regan), Radonjić, S. Jovanović (od 58. min. Čalić), P. Jovanović, Matić, Obradović


Očekivao se pravi spektakl na „Vavi“ i po izuzetnim uslovima za igru očekivalo se da domaća ekipa Bačke da sve od sebe kako bi savladala izuzetnu ekipu Čukaričkog i tako sa nova tri boda obezbedi opstanak u Super ligi.
Međutim Čukarički je došao u Bačku Palanku i po svemu viđenom održao pravi fudbalski čas ekipi Bačke.

Podmlađena ekipa gostiju je već na startu utakmice dala svima do znanja ko je gazda na terenu.

Igrao se 7. min, a već je bilo 0-1! Jednu loptu na sredini terena Radonjić „krade“ igračima Bačke, šalje pas ka Saši Jovanoviću koji izlazi sam ispred Konovalova i rutinski plasira loptu u mrežu.

U 14. min. golman gostiju u kaznenom prostoru ruši Balabanovića gde sudija Čolović pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Filip Bajić koji poravnava rezultat na 1-1.

Od tog momenta „Brđani“ preuzimaju igru i sa tri ekspresna gola iz školskih i brzih akcija na odmor odlaze sa ubedljivih 4-1.

Strelci za „Brđane“ bili su Obradović (dva puta) i Kajević.

Bačkopalanačka publika izrazila je veliko nezadovoljstvo igrom domaće ekipe te je nekolicina navijača napustila stadion i pre završetka prvog dela susreta.

Igrači Bačke su na terenu delovali anemično, bezvoljno, bezidejno te nisu imali nikakvu šansu da budu u najmanju ruku dostojan rival Čukaričkom.
U drugih 45. min. igralo se između dva šesnesterca.

„Brđani“ su smanjili tempo, spustili loptu i čekali da sudija Čolović označi kraj meča.

Bačka je polušavala da igra, a jedino vredno pomena je pogodak Balabanovića u 87. minutu za konačnih 2-4.

Ova utakmica je pokazala da igrači Bačke moraju imati mnogo bolji pristup igri na terenu ako žele da očuvaju Superligaški status, jer se i danas videlo da je Čukarički mnogo ozbiljnija i kvalitetnija ekipa u ovom momentu.
U Bačkoj moraju da se prestroje u kolosek koji vodi ka opstanku, pre toga izanalizirati poslednje igre suzbiti redove i pokušati opstati u eliti ili se pomiriti sa činjenicom da u ekipi Bačke ima igrača koji nepokazuju dovoljan kvalitet za igranje u Superligaškom društvu.

Ostaje gorak ukus posle današnjeg poraza od mnogo bolje i kvalitetnije ekipe Čukaričkog.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here