Komunalprojekt: Ostvarite popust 10 posto ili se prijavite na reprogram

0
1483
Nadzorni odbor JKP Komunalprojekt-a je na svojoj 73. sednici održanoj dana 10.05.2017.godine doneo Odluku gde će svi građani koji su dobili opomenu od JKP Komunalprojekt-a moći jednim dolaskom na šalter blagajne da reše svoj problem sa dugovanjem, a da pri tome ostvare popust od 10%.

„Obzirom da želimo da podstaknemo naše korisnike da izmire svoja dugovanja Nadzorni odbor JKP Komunalprojekt-a je doneo Odluku o popustu na glavnicu u iznosu od 10% na ime glavnice ukoliko izmirite dug u celosti. Ovakva vrsta popusta biće omogućena već od 25.05.2017. godine i to je još jedna od olakšica koju omogućuje JKP „Komunalprojekt“ svojim korisnicima“, kažu iz ovog preduzeća.

Sve što je potrebno jeste da dođete na blagajnu i uplatite ukupan iznos duga, gde će Vam na licu mesta biti odobren pomenuti popust i skinuta kamata.
Za one koji nisu u mogućnosti da dug izmire u celosti postoji mogućnost reprograma.
Naime, radi se o tome da svi dužnici mogu svoj dug da plate na više jednakih mesečnih rata, a najviše na 24 rate. Broj rata zavisi od visine duga, a Sporazum o izmirenju duga potpisuje se na blagajni. Dovoljno je da uplatite prvu ratu i priložite ličnu kartu. Kamata koja je vezana za ukupno dugovanje otpisuje se prilikom izmirenja glavnice duga, što znači u trenutku isplate poslednje rate reprograma gde je neophodno da uz mesečnu ratu redovno izmirujete i tekuće račune.
Reprogramom mogu biti obuhvaćena i dugovanja za koja se vode sudski postupci o prinudnoj naplati, gde će sudski postupak biti u stanju mirovanja dokle god se bude poštovao sporazum i obaveze se budu izmirivale na vreme.


„Želimo da napomenemo da se Odluka odnosi kako na fizička tako i na pravna lica i ovim putem pozivamo sve korisnike da se u što kraćem roku jave na blagajnu povodom potpisivanja reprograma. Reprogram mogu da potpišu i treća lica koja nisu nosilac duga ukoliko potpišu Ugovor o preuzimanju duga.
Takođe, dug za usluge pružene na groblju može da se plati na rate putem reprograma.
Ovim putem želimo da obavestimo sve korisnike, koji imaju dugovanja i koji su dobili opomenu pred isključenje, da što pre dođu na blagajnu radi izmirirenja duga kako bi izbegli isključenje“, ističu iz „Komunalprojekta“.PODELI
Prethodni tekstŠah-klub: Odigran brzopotezni turnir
Sledeći tekstInicijativa: Ulepšati mesto u kom živimo – primer iz Silbaša

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here