Održano Evergreen veče u Silbašu

2
1887

Krajem aprila, u Silbašu, po prvi put organizovano je Evergreen veče u Osnovnoj školi Braća Novakov. Ovaj događaj je, na radost Silbašana, organizovao Pera Nikoli.


Ovo je bilo veče za zabavu direktora, učitelja i nastavnika iz ovog sela. Manifestaciji se priključilo još ljudi, pa je na ovoj žurci bilo prisutno više od stotinak ljudi. Do jutarnjih sati puštali su se stari hitovi.

2 KOMENTARA

  1. Pa,ako skolski objekti sluze za ove svrhe… onda ok. Ocigledno je od skole napravljen disko za ljude (sudeci po slikama) kojima polozaj dozvoljava da koriste objekat za svoja licna izivljavanja,i ovo nema veze sa kulturom. Ljude poznajem licno i video sam ih dan posle ove novostvorene tradicije. Tuzno i ruzno.

  2. malo si se zaneo druze, sa kritikama, ovo je bilo vece donatorkog karaktera sve pare koje su ostale, a ostalo je, donirano je skoli, ne treba odmah kritikovati i odsecati glave ljudima. treba znati pravu pricu. A u skoli nismo imali mreze za golove, ako znas da kritikujes verovatno si video iscepane mreze na golovima, sto nisi dosao u skolu i rekao evo ja cu kupiti mreze ako skola nema para., nego samo znate da kritikujete a kada treba nesto pomoci i organizovati nadjete zamerke. toliko, treba da vas je sramota.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here