Policajac se okumio sa dilerom!

20740

U štampanom izdanju dnevnih novina Alo! za 11. maj na naslovnoj stranici pod nazivom „Policajac u zagrljaju narko-dilera?!“ najavljen je tekst u novinama „Policajac se okumio sa dilerom!“, a koji za temu donosi nova saznanja unutrašnje kontrole MUP-a. Prezentujemo izvod iz tog teksta.

Služba unutrašnje kontrole MUP-a došla do novih saznanja

Stojanović je sa svojim kumom Miksom išao u Beč, gde se sastao sa dilerom za kojim je tada bila raspisana poternica

Nikola Stojanović, saobraćajni policajac iz Bačke Palanke koji je pokrenuo peticiju da se kolega Dalibor Karanović, suspendovan zbog privođenja sina Zvezdana Jovanovića Zvekija vrati na posao, krstio je sina narko-dilera Miroslava Polića zvanog Miks, saznaje „Alo!“. On se druži sa Igorom Samardžićem zvanim Mumija iz Bačke Palanke, koji je policiji poznat kao narko-diler.

„Stojanović je sa svojim kumom Miksom išao u Beč, gde se sastao sa Mumijom, za kojim je tad bila raspisana centralna poternica zbog trgovine drogom i ilegalnog posedovanja oružja. Poznato je da je Stojanović pritiskao dva načelnika u Bačkoj Palanci i pokušavao da manipuliše njima. Jednom od načelnika su bile isečene gume na službenom vozilu kada je odbio saradnju. Drugi načelnik je bio podvrgnut torturi preko članova porodice. Jedan od progonjenih načelnika se na kraju razboleo od šećerne bolesti“ – navodi izvor dnevnih novina Alo!, blizak istrazi.

Izvod iz teksta: „Policajac se okumio sa dilerom!“ iz dnevnih novina Alo!

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here