Moto-skup u organizaciji Moto-kluba „IRON WOLWES“ u Bagremari

0
4093

Juče 13.05. 2017. godine je u organizaciji moto-kluba MK IRON WOLVES iz Bačke Palanke, u dogovoru sa Crvenim krstom, na izletištu Bagremara organizovano popodnevno moto-druženje. I pored loše vremenske prognoze, mlade entuzijaste i ljubitelje motora vreme je poslužilo i uspeli su da ostvare svoju želju i okupe svoje prijatelje iz više moto-klubova.


Prenosimo deo atmosfere:

Na druženju je bilo više od 70 ljudi koji su stigli sa 50-ak motora. Gosti su došli iz „MC NS RIDERS“ iz Novog Sada, „MK BLACK DRAGONS“ iz Zmajeva, „MK DANUBE´S BIKERS“ iz Bačke Palanke i drugih klubova. Ovaj skup posetili su i ljubitelji motora koji nisu članovi nekih klubova i na ovaj način pružili podršku ovom klubu.


„Klub je nastao još 2008. godine, ali zvanično smo ga registrovali tek ove godine. I predhodnih godina smo organizovali slična druženja, a ovo je prvo na ovom mestu. Ovakvim okupljanjem želimo da promovišemo naš klub i motociklizam, kao i da pokušamo da razbijemo predrasude o ljubiteljima motora, odnosno bajkerima, kao lošim momcima. U budućnosti, osim organizacije sličnih manifestacija, organizovaćemo, u saradnji sa Crvenim krstom i edukaciju mladih vozača u pružanju prve pomoći“, kaže predsednik moto-kluba Darko Stanišić za naš portal.

„Obzirom na vremeske prilike, više smo nego zadovoljini odzivom motociklista i ovim putem koristim priliku da im se zahvalim na podršci, druženje je proteklo u najboljem redu“, ističe organizator.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here