Pobeda Bačke! FK Rad – OFK Bačka 0:1 (0:1) (VIDEO)

1016

Stadion: Kralj Petar Prvi

Gledalaca: 400

Glavni sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac) Pomoćnici: Vladimir Jovanović (Čačak), Dimitrijević Marko (Kragujevac)

Strelci: 0-1 Balabanović 19. min.

Na stadionu Kralj Petar I na Banjici ovog popodneva u duelu dva Superligaša koja se bore za opstanak u eliti viđena je jedna dosta tvrda, prava prvenstvena utakmica gde je domaćin imao više od igre tj. imao terensku inicijativu dok su se gosti iz Bačke Palanke orijentisali na odbranu sopstvenog gola pa iz kontri i polukontri ugrožavali gol Rada.

Od početka susreta gosti više prete iako je Rad imao više loptu u svom posedu. Igrao se 19. min. kada je posle jedne akcije gostiju Balabanović savladao Mirkovića za 0-1 i vođstvo gostiju iz Bačke Palanke. Od tog momenta Bačka je nadmoćniji rival, igra dobro i kroz brzu razmenu pasova stiže do gola Mirkovića koji je dobro uposlen u prvih 45. min.

U drugom poluvremenu Građevinari kreću na sve ili ništa, međutim Bačkopalančani se odlično brane i ugrožavaju gol Mirkovića iz polukontre i kontre. Međutim većih uzbuđenja nije bilo do samog kraja utakmice, tako da ekipa Bačke nosi vrlo važna tri boda u Bačku Palanku kojoj možda i opstanak znače, što bi bio izuzetno veliki uspeh za klub iz grada sa leve obale Dunava u svojoj debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here