Minimalac Piroćanaca, gosti iz Čelareva bez lekara, fizioterapeuta…

1054

Da li je najlakše štedeti na zdravlju fudbalera?

RADNIČKI – ČSK PIVARA 1:0 (0:0)

Strelac: Ristov u 71. minutu.

Gradski stadion u Pirotu. Gledalaca: 800. Sudije: Ivan Stamenković. Pomoćnici: Goran Božović i Nenad Radojčić (svi iz Beograda). Žuti kartoni: Bućković, N. Petrov, M. Mančić (Radnički), Radović, Trifković (ČSK Pivara).

RADNIČKI: Bulajić, Bućković (Ćirić), B. Mančić (Filipović), Marković, Nikolić, D. Petrov, N. Petrov, Čordašić, M. Mančić, Ristov Spasić 6.

ČSK PIVARA: Knežević, Bečelić, Jević, Jelić, Kerkez, Radović, Tadić, Desančić (Nikić), Ilić (Golijaš), Tanasić (Trifković), Ronald.


Do 71. minuta, utakmica između Radničkog i gostujuće ekipe iz Čelareva imala je sve odlike prijateljskog nadmetanja. Igralo se do noge, bez startova, kartona…

Gosti su se umešno branili i pokušavali sa brzonogim Ronaldom da ugroze gol Bulajića, ali je sve ostalo na pokušajima. Nasuprot njima, pirotski „beli“ su imali jalovu inicijativu i šanse Nikolića u 8. minutu, Ristova u 36, D. Petrova u 62…

I onda, u 71. minutu, posle centaršuta Bože Mančića, sa leve strane sam u šesnaestercu gostiju našao se Ristov i šutem glavom zatresao mrežu Kneževića.

Posle vođstva Radničkog počeli su grubi startovi, kartoni… ali su mreže mirovale. Piroćanci su zasluženo zabeležili bodove.


ŠTEDI SE NA ZDRAVLjU FUDBALERA

Za ovaj rang takmičenja, neshvatljivo je da je na utakmicu sa Radničkim ekipa iz Čelareva došla, ne samo bez lekara, već i fizioterapeuta, tako da je bilo ko od igrača koji su ležali na predivnom travnatom terenu u Pirotu morao da traži pomoć od pirotskog fizioterapeuta Dejana Stankovića.

Da li je najlakše štedeti na zdravlju fudbalera?!

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here