Bačka – Radnik 1:0 (1:0) (VIDEO)

1805

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: 3000

Glavni sudija: Milorad Mažić (Vrbas), Pomoćnici: Milovan Ristić (Beograd),
Dalibor Đukanović( Kruševac)

Strelci: 1 – 0 (19. min.) Klisura

Žuti kartoni: Vuković (Radnik)

BAČKA: Jevrić, Nikolić, Bajić, Ilić, Klisura, Varga (od 65. min Bošković), Balabanović, Trivunović (od 90. min. Macanović), Švonja, Bizmark, Luković (od 64. Zečević)

RADNIK: Čančarević, Mladenović, Milovanović, Žakula (od 60. min. Vlahović), Stanković (od 70. min. Radović), Adamović, Jovanović (od 87. min. Vukasović), Vuković, Gazivoda, Pejčić, Zlatanović.


Superliga i od jeseni na stadionu Slavko Maletin „Vava“!!!

To je epilog današnje utakmice u kojoj je Bačka uspela da savlada odličnu ekipu Radnika i tako obezbedi igranje u Super ligi i naredne sezone.

Pred mnogobrojnim ljubiteljima fudbala koji su se okupili na stadionu, Bačka je odigrala odlično i požrtvovanom i agresivnom igrom došla do tri boda i tako ostvarila veliki uspeh ispunivši zacrtani cilj na početku sezone – opstanak u Super ligi.

Milorad Mažić, naš najbolji delilac pravde sa svojim pomoćnicima još jednom je pred bačkopalanačkom publikom potvrdio klasu, odsudio je ovu utakmicu rutinski i lagano i bio neprimetan tokom čitavog toka utakmice, što zapravo jedan fudbalski sudija i treba da bude.
Okupljeni navijači na „Vavi“ bili su 12. igrač „Plavih“ i svojom podrškom terali igrače u plavim dresovima da izgaraju na terenu tokom svih 90 minuta utakmice, što je na kraju rezultiralo pobedom i opstankom u eliti.

Utakmica je počela inicijativom domaćih koju je pogodkom krunisao Klisura u 19. min. za 1-0 i izazvao erupciju oduševljenja na „Vavi“.

Nošeni elanom domaći su krenuli još jače ka golu Čančarevića, pa je Luković u 21. min. propustio idealnu šansu da udvostruči vođstvo.

Vredno pomena u prvih 45 minuta je pokušaj Luke Lukovića sa distance, ali siguran je bio Čančarević.

U drugih 45. minuta igralo se između dva šesnesterca. Radnik je polovinom drugog poluvremena preuzeo inicijativu, ali mreža Jevrića ostala je netaknuta.

Kad je sudija Mažić označio kraj utakmice, nastala je euforija, jer je Bačka obezbedila opstanak u eliti, te će se i naredne sezone igrati i gledati superligaški fudbal u Bačkoj Palanci.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here