Destrukcija na delu! Uništeno cveće u centru

4297

Ukras ili ruglo Bačke Palanke – izbor je naš

JKP „Komunalprojekt“ je u prethodnom periodu započeo prolećnu sadnju Bačke Palanke, ali i okolnih naseljenih mesta. Građani su izrazili su svoje zadovoljstvo povodom ulepšavanja naše opštine, ipak, kako govore činjenice, postoje i oni kojima se ne sviđa.


U Bačkoj Palanci postoji mnogo lokaliteta koji su ukrašeni raznim vrstama cveća i zelenila koji ne mogu u potpunosti biti iskontrolisani od strane JKP Komunalprojekt-a.

„Više puta smo apelovali na građane da čuvaju i ne uništavaju zasađeno cveće, jer svi želimo da naša opština bude uređena. Ovog proleća nismo imali većih problema što se tiče samog održavanja, ali i opstanka zasade, što znači da građani prepoznaju rad JKP Komunalprojekt-a“, kažu iz ove institucije. Приказује се 18261285_1396980976989179_566379919_o.jpg
„Juče, oko 06:30 časova, radnici koji su krenuli da zalivaju cvetne sadnice u glavnoj ulici zatekli su neprijatan prizor. Cveće iz žardinjera je iščupano, žardinjere polomljene, a cveće bačeno po ulici. Jasno je da je u pitanju ljudski faktor. Nažalost, ovo se ponavlja iz godine u godinu i ostavlja ružnu sliku kao potvrdu da postoje i oni nesavesni građani koji su spremni na ovakvo delo. Da li će cvetne žardinjere biti ukras ili ruglo naše opštine zavisi isključivo od nas samih, jer ukoliko ne budemo čuvali ono što imamo, šta je to što nam preostaje?“, ističu iz ovog javnog preduzeća.

cveće u centru bačke palanke
Srce- Uska ulica

JKP „Komunalprojekt“ još jednom apeluje na građane da ne uništavaju cveće i žardinjere.
Služba „Zelenilo“ vredno radi na otklanjanju nastale štete i zasadi novih sadnica. Već u toku jučerašnjeg dana cvetne žardinjere su popravljene, a nove sadnice cveća ukrašavaju naš grad.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here