Kamere zabeležile krađu i huliganstvo u Tovariševu (VIDEO)

3
6727

Danas je na socijalnim mrežama objavljen snimak iz Tovariševa koji ukazuje na ozbiljna sociološka pitanja. Na snimku se vidi (od 00:00:40) kako je kompletno cveće zasađeno pre 10-ak dana povađeno i pokradeno iz žardinjera u centru Tovariševa.

Nečiji trud i zalaganje samo jednim huliganstvom se ponište. Kako se protiv toga boriti? Kamere su tu, ali opet ima onih koji ne znaju za njih, naprave nedelo, a onda se pravdaju da to ne bi uradili da su znali da ih snimaju, uz već tradicionalno opravdanje kako su oni "ugrožena i zaštićena" nacionalna manjina. Kompletno cveće zasađeno pre 10tak dana u žardinjerama u centru je povađeno i pokradeno. Sava Danilov nas je zamolio da objavimo snimak krađe zbog raspoznavanja. Ko je majka/baka koja vodi kčer/unuku u krađu?Krađu možete videti kada gospođa i gospođica dođu biciklovima od 00:00:40 časova, dakle od 40te sekunde posle ponoći pa do kraja snimka. Gore iznad snimka imate sat, pa snimak pomerite na to vreme.

Geplaatst door Tovariševo Najlepše Mesto op woensdag 31 mei 2017

Prenosimo video i tekst FB stranice Tovariševo najlepše mesto u celosti:

Nečiji trud i zalaganje samo jednim huliganstvom se ponište. Kako se protiv toga boriti? Kamere su tu, ali opet ima onih koji ne znaju za njih, naprave nedelo, a onda se pravdaju da to ne bi uradili da su znali da ih snimaju, uz već tradicionalno opravdanje kako su oni „ugrožena i zaštićena“ nacionalna manjina. Kompletno cveće zasađeno pre 10tak dana u žardinjerama u centru je povađeno i pokradeno. Sava Danilov nas je zamolio da objavimo snimak krađe zbog raspoznavanja. Ko je majka/baka koja vodi kčer/unuku u krađu?
Krađu možete videti kada gospođa i gospođica dođu biciklovima od 00:00:40 časova, dakle od 40- te sekunde posle ponoći pa do kraja snimka. Gore iznad snimka imate sat, pa snimak pomerite na to vreme.

3 KOMENTARA

 1. …reče mi prijatelj kad je video slike psa Džonija
  “da to nisu uradili ni maloletni cigani ni maloletni narkomani
  nego potomci ustaša iz Jasenovca…
  jer su ustaše u Jasenovcu tukli ljude vezane
  maljem u glavu,
  vadili im oči, klinom bušili glavu“
  a u ovom slučaju, psa na lancu,
  tukli drškama od lopata, vila, grablji lomili glavu,
  ekserom bušili mozak, a klinom bušili oči…

  Pod hitno ih,
  fotografije jednog dela zločinačke ekipe možete i sami pogledati,
  strpati u Ludnicu i da nikada se ne puste napolje!
  jer kako rastu i njihova zločinačka strast će bujati!
  živi bili pa videli!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here