Kadeti Feniksa pobednici Letnje lige KSV

0
906

Kadeti Feniksa (2001) su odigrali poslednje dve utakmice u letnjoj ligi KSV. Prva je bila protiv ekipe KK Vrbas koja je odlučivala o prvaku ovog takmičenja. S obzirom na to da je Feniks pobedio u gostima, ostalo je samo da sa pobedom na svom terenu potvrde prvo mesto. Utakmica je od početka bila efikasna, Feniks se bolje snašao i imao je malu prednost, koja se do poluvremena povećala na 50:42. U trećem periodu su gosti zaigrali bolje i uspeli da izjednače. U poslednji period igrači Feniksa su ušli odlučnije i borbenije. Samim tim je i rezultat na kraju bio povoljan za Feniks. Ovom pobedom od 100:92 je osigurano prvo mesto u ovom takmičenju. U poslednjem kolu je odigana utakmica protiv KK Marine. S obzirom na to da je već bio poznat pobednik takmičenja, igrači Feniksa su ušli u utakmicu malo opuštenije. To ipak nije uticalo na tok ovog meča. Feniks je i ovaj put pobedio ubedljivo sa 96:52.

Za još jedan uspeh u ovoj godini su zaslužni: kapiten Rokvić Igor, Delalić Vukajlo, Šinig Igor, Kovačević Marko, Bogunović Jovan, Knežević Nemanja, Šipka Nikola, Bigić Filip, Bošnjak Karlo, Pilipović Strahinja, Petrović Lazar, pod vođstvom trenera Žarković Branislava.

Posle meča su dodeljena priznanja za najboljeg igrača Delalić Vukajla, najboljeg trenera Žarković Branislava, a kapiten je primio plaketu i pehar za najbolju ekipu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here