Izgledajte savršeno u svakom trenutku uz „Cristal by S“

968

BAČKA PALANKA: U Bačkoj Palanci, na ulasku u Blok Partizan, u zgradi u Cara Lazara br 6, otvoren je novi kozmetički centar „Cristal by S“. Sve dame koje brinu o sebi mogu, uz ljubazno osoblje, pristupačnu cenu i u prijatnom ambijentu dobiti kompletnu i profesionalnu uslugu nege lica i tela.

U ovom salonu možete uraditi nadogradnju noktiju, gel lak, izlivanje noktiju, manikir i pedikir. Takođe, salon „Cristal by S“ nudi i usluge depilacije, čupanje obrva, šminkanje i poseduje novi solarijum.

„Cilj našeg rada je da se Vi osećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakom trenutku. U veoma prijatnom ambijentu našeg salona „Cristal by S“ dočekaće Vas profesionalni tim koji svojim individualnim pristupom nastoji da se uvek osećate samouvereno i zadovoljno u sopstvenoj koži. „

„Cristal by S“ je mesto za sve dame koje drže do svog izgleda i nastoje da imaju negovano lice i telo.  Koristimo profesionalne preparate svetskog ranga za negu lica i tela, kao i najkvalitetniju šminku. 

Njihovo stručno osoblje nudi i tretmane preoblikovanja tele (vacumslim 48, maderoterapija, anticelulit masaže) relax masaže i terapeutske masaže.

Ako se pitate šta je od tretmana najbolje za Vas, profesionalno osoblje salona „Cristal by S“ ponudiće Vam stručnu pomoć prilikom izbora tretmana koji će efikasno rešiti problem koji Vas brine.

 

https://www.instagram.com/p/B9Yyj8PH6Ge/

„Ono što nas izdvaja od većine salona jeste prijatan ambijent, konforan prostor i udobnost tako da klijenti već pri prvom dolasku uživaju boraveći u našem salonu lepote.“

Lokacija u samom centru grada (na ulasku u Blok Partizan iz Cara Lazara) omogućava klijentima da brzo i lako stignu do kozmetičkog salona „Cristal by S“ iz svih delova grada. Prepustite se rukama pravih profesionalaca i uživajte u Vašem novom, savršenom izgledu.

Radno vreme: 

Radnim danima: od 09:00h do 20:00h

Subotom: od 09:00h do 14:00h

Kontakt:

Telefon za zakazivanja i informacije: 069 749290

Instagram: cristalbys

Adresa:

Cara Lazara 6, 21400 Bačka Palanka – Pogledaj na MAPI. 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here