Irina Milanović i Jovana Zelenović su pozvane na pripreme reprezentacije Srbije

6014

Odbojkašice Panonije Irina Milanović i Jovana Zelenović su pozvane na pripreme pionirske reprezentacije Srbije za balkansko prvenstvo. Pripreme će se održati u Aleksandrovcu od 25.06. do 02.07.2017. godine.

Trener ženske pionirske reprezentacije Srbije Željko Šćepanović odlučio se da na pripreme pozove čak dve odbojkašice iz Panonije. To je bio povod da razgovaramo sa Stevanom Nikolajevićem, trenerom OK „Panonija“.
Irina Milanović

 

Šta ovaj poziv znači za klub, Irinu i Jovanu?

„Velika je čast biti u reprezentaciji Srbije kako za naše odbojkašice, tako i za nas u klubu. To je veliko priznanje za naš dosadašnji rad. Drago mi je da smo kao klub dosadašnjim uspesima od prvaka Vojvodine, pa sve do vicešampiona Srbije selektoru reprezentacije skrenuli pažnju, a da je on uvideo kvalitet koje poseduju naše odbojkašice.
Što se tiče Irine i Jovane drago nam je da im se isplatio svaki trud, znoj i suze koje su uložili na treningu i utakmicama. Međutim u reprezentaciji ih očekuju novi izazovi i tek tamo treba da se dokažu“, izjavio je Stevan.

Jovana Zelenović

Poziv za Jovanu Zelenović, iako je mlađa dve godine

 „Da budem iskren, posebno me raduje poziv Jovane Zelenović (2004), koja je čak 2 godine mlađa od propisanog gornjeg godišta (2002). To samo potvrđuje koliki je Jovana talenat. Ona je visoka 190 cm i pred njom je veoma svetla budućnost“, ističe Nikolajević.

Do avgusta zaslužena pauza

„Što se naše ekipe tiče, očekuje nas letnja pauza, a nakon toga početkom avgusta nove pripreme za sledeću sezonu“, za kraj razgovora rekao nam je Stevan Nikolajević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here