ČSK Pivara s punom klubskom kasom u novu sezonu

0
1248

Pripreme ČSK-a počinju 9. jula

Koliko je jesenas išlo lako i dobro za čelarevske fudbalere, proleće je utoliko bilo teže i slabije. Ipak, opstanak u Prvoj ligi Srbije je obezbeđen i sada su misli okrenuta ka novoj prvenstvenoj sezoni.

U Čelarevu je sve spremno da se počne s pripremama, a što se tiče igračkog kadra tiče, nema nekih velikih oscilacija, iako je prelazni rok počeo.

U pogledu finansijske situacije, ona će najverovatnije biti daleko bolja nego od početka ove godine do danas. Kompanija ‘’Karlsberg Srbija’’ će po svemu sudeći i dalje ostati glavni sponzor, a takvu ulogu ima od dolaska u Čelarevo, evo, već skoro punih 15 godina. Ovog proleća bilo je prekida na relaciji Kompanija – ČSK Pivara, ali i s ostalim sportskim klubovima, pa KUD-om, omladinom, Mesnom zajednicom… Održani su sastanci s lolkalnom samoupravom i obećanja su da će finansiranje biti redovnije.

„I ne samo to, obavili smo razgovore i tražili nove sponzore kod većih privatnih firmi, biznismena i fudbalskih menadžera. Svi su voljni da se uključe u rad i, ako sve to urodi plodom kako su i obećali, za narednu takmičarsku godinu neće biti problema“, rekao je spoprtski direktor ČSK Pivare Mića Ilić.

Srđan Plavšić, transferom iz Crvene zvezde u Češku, napuniće klupsku kasu ČSK-a.

„Srđan Plavšić, dete ČSK Pivare, s nepunih 18 godina postao je član superligaša Spartaka. Potom je prešao u redove Crvene zvezde, a ovih dana otišao je u Spartu iz Praga. Po svemu sudeći, ovaj transfer je u završnoj fazi, što znači da bi Srđan Plavšić, po ugovoru sa Spartakom, dobro popunio i kasu ČSK Pivare“.

Igrači iz Čelareva na meti su brojnih menadžera?

„Već godinama naš klub je dobar izvor kvalitetnih igrača, od kojih mnogi danas igraju u superligaškim i prvoligaškim klubovima, a ima ih i van granica Srbije. Pre godinu dana otišla je jedna kompletna postava igrača, a minule zime još jedan tim, koji je jesenas bio treći u Prvoj ligi. I danas su naši mnogi igrači na meti superligaških i prvoligaških igrača“.

Trojica prvotimaca prešli su u redove prvoligaša TSC-a iz Bačke Topole.

„Aleksandar Davidov, Nebojša Mezei i Srđan Bečelić pristupili su novom prvoligašu iz Bačke Topole. Za Ronalda Tendaia, Stefana Zogovića i Georgija Ilića, zainteresovan je superligaš Radnik iz Surdulice, za golmana Damjana Kneževića prvoligaš Bugarske, iz Plovdiva… Međutim Ilić i Zogović su već potpisali da u Čelarevu ostaju i ove jeseni“.

Pripreme za novu sezonu počeće 9. jula. Trener Trivo Ilić sa svojim saradnicima napravio je detaljan plan i program rada za narednu takmičarsku godinu. Uglavnom će se raditi u Čelarevu gde postoje odlični uslovi, tu je i “veštak” u Bačkoj Palanci, ne nedostaju ni sale i teretane, a planira se i desetak dana priprema izvan Čelareva.IZVORDnevnik
PODELI
Prethodni tekstSaveti za bezbednu vožnju po vrućini
Sledeći tekstZaplenjena droga namenjena Bačkoj Palanci izuzetno opasna

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here