Besplatni treninzi i saveti za građane Bačke Palanke

0
1277

U 37 opština u Srbiji kompanija Koka-Kola je drugu godinu zaredom pokrenula Nacionalni program besplatne rekreacije u „Coca-Cola aktivnim zonama“.


U okviru programa, koji će trajati do novembra, u 37 opština biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja i takmičenja u kojima će moći da besplatno učestvuju svi građani, saopšteno je iz kompanije.

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola sistema u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Gradovi u kojima i ove godine program širi dobru energiju, timski duh i pravilno vežbanje su: Babušnica, Pirot, Bačka Palanka, Bela Palanka, Beograd, Pančevo, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Batočina, Kikinda, Leskovac, Loznica, Lapovo, Majdanpek, Negotin, Niška Banja, Novi Kneževac, Novi Pazar, Odžaci, Opovo, Petrovac na Mlavi, Lajkovac, Dimitrovgrad, Priboj, Raška, Sjenica, Kovin, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Osečina, Zaječar i Zrenjanin.

Treninzi će biti održavani na Coca-cola terenatama.IZVORn1
PODELI
Prethodni tekstDeo Bačke Palanke 24h bez vode
Sledeći tekstRanko Ilić: Naša deca nisu kriva! Smestili su im na Zakintosu!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here