Besplatni treninzi i saveti za građane Bačke Palanke

1963

U 37 opština u Srbiji kompanija Koka-Kola je drugu godinu zaredom pokrenula Nacionalni program besplatne rekreacije u „Coca-Cola aktivnim zonama“.


U okviru programa, koji će trajati do novembra, u 37 opština biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja i takmičenja u kojima će moći da besplatno učestvuju svi građani, saopšteno je iz kompanije.

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola sistema u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Gradovi u kojima i ove godine program širi dobru energiju, timski duh i pravilno vežbanje su: Babušnica, Pirot, Bačka Palanka, Bela Palanka, Beograd, Pančevo, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Batočina, Kikinda, Leskovac, Loznica, Lapovo, Majdanpek, Negotin, Niška Banja, Novi Kneževac, Novi Pazar, Odžaci, Opovo, Petrovac na Mlavi, Lajkovac, Dimitrovgrad, Priboj, Raška, Sjenica, Kovin, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Osečina, Zaječar i Zrenjanin.

Treninzi će biti održavani na Coca-cola terenatama.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here