Nova tuča u Grčkoj: Novosađani pretukli Beograđanina (18) i smrskali mu ruku

4490

Nova tuča u Grčkoj: Grupa Novosađana pretukla mladića iz Beograda

LAFKADA: Grupa Novosađana pretukla je na Lefkadi 18-godišnjeg mladića iz Beograda, L.T. i nanela mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni mladići su uhapšeni i sutra bi trebalo da budu izvedeni pred istražnog sudiju na saslušanje. Kako se saznaje, do sukoba je došlo po povratku iz noćnog provoda, oko tri sata ujutru.

– Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko te drugarice. On nas je sustigao i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom. Međutim u tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave – ispričala je za „Telegraf“ drugarica mladića koja je bila očevidac događaja.

– Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora – navela je sedamnaestogodišnja devojka iz Beograda.

L.T. je prebačen u bolnicu gde je utvrđeno da nema potres mozga. U sredu uveče je sa Lefkade prebačen u Atinu, a zatim avionom u Beograd. Nalazi se na VMA, gde će biti operisan.

– Pretučenom mladiću je smrskana ruka, ima otvorene rane na kolenima i sutra ga čeka operacija – kažu za „Blic“ na VMA.

Iz Ministarstva spoljnih poslova su potvrdili da su privedena četvorica srpskih državljana i da će u petak biti izvedeni pred istražnog sudiju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here