Dragan Ivanović i zvanično novi trener Bačke

1785

BAČKA PALANKA: Bivši trener ČSK Čelareva, Napretka i Vojvodine preuzeo je kormilo kluba iz Bačke Palanke.

OFK Bačka je ove sezone zadržala superligaški status, a u ovu takmičarsku godinu ulazi i sa većim ambicijama.
Zoranu Govedarici je istekao ugovor sa klubom sa „Vave“, a danas je imenovan novi trener Bačke Dragan Ivanović (47) koji se o svom angažmanu dogovorio sa predstavnicima OFK Bačke.

Dragan Ivanović je trenersko ime stekao u ČSK Čelarevu, selu koje je na desetak kilometara od Bačke Palanke, a nakon decenije rada u ovom klubu prošlog leta je stigao u Napredak sa kojim je „gurao“ do četvrte pozicije na superligaškoj tabeli.Put je Ivanovića na zimu potom odveo u Vojvodinu, sa kojom je potpisao ugovor na pet godina, ali se zadržao svega stotinu dana pre nego što su se rastali početkom aprila.

OFK Bačka je prošle sezone bila debitant u Superligi, a Dragan Ivanović će biti treći stručnjak na klupi ovog tima u „elitnom“ rangu takmičenja posle Spasoja Jelačića i Zorana Govedarice.

Lazar Vještica, Dragan Ivanović i Mile Tešić

Pre nekoliko dana Ivanović je sa Novosađanima raskinuo ugovor na štetu kluba, odnosno to je odluka Arbitražnog suda FSS i sada kreće u nove izazove, iz Bačke Palanke.

– OFK Bačka je odlično organizovan klub, sa ambicijom da bude stabilan superligaš. Dobro su mi poznate prilike u klubu, jer već izvesno vreme smo bili u pregovorima da preuzmem ekipu. Imam tu i dosta prijatelja i nisam mogao da odbijem poziv, uz obećanje da će za mnom, vrlo brzo stići i nekoliko pojačanja. Rešavaćemo sve u hodu, jer prvenstvo je krenulo, predstoji premijera na domaćem terenu protiv Voždovca i nadam se da ćemo, uz podršku navijača, upisati prvu pobedu – ističe Dragan Ivanović, novi šef struke superligaša iz Bačke Palanke

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here