Bačkopalanački pčelari za Mionu Kojadinović!

3575

BAČKA PALANKA: Društvo pčelara „Pčela“ iz Bačke Palanke je juče (05.08) organizovalo humanitarnu akciju prodaje meda i drugih pčelinjih proizvoda. Sav prihod je bio namenjen za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinović koja boluje od akutne leukemije.

Akcija je bila prilično uspešna. Pčelari su sakupili 90 kg meda, 2 teglice polena i 2 bočice propolisa. Prodali su 55 kg meda, propolis i polen i ukupno sakupili 50.100,00 dinara za Mionu.

Bačkopalančani koji su kupovali med po ceni od 800,00 dinara pokazali su i dodatnu humanost jer su ostavljali i više novca sa željom da pomognu Mioni.

Iz društva pčelara „Pčela“ obaveštavaju zainteresovane građene da se med koji im je ostao neprodat može kupiti u veterinarskoj stanici “ Veterinarska Stanica“ – Bačka Palanka u Jug Bogdanovoj 6.

Takođe, zahvaljuju se i Milošu Mirkoviću iz Lajkovca koji je donirao košnicu.

A evo i njihove poruke nakon ove uspešne humanitarne akcije:

„Hvala građanima na odzivu i pozitivnim reakcijama, hvala Opštini Bačka Palanka koja nam je dozvolila korisćenje javne površine bez nadoknade i veliko hvala kolegama pčelarima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.“

OZDRAVIĆE MIONA!!!!!

Pogledaj: Pomozimo maloj Mioni iz Bačke Palanke da pobedi leukemiju!

Pogledaj: SMS za pomoć maloj Mioni Kojadinović (VIDEO)

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here