Glavni trik za tajnu lepe i negovane kose

0
1621

O čemu se zapravo radi

 

Macadamia Deep Repair Masque – Kao što samo ime kaže, reč je o maski za intenzivno obnavljanje kose i to zaista nije nikakva reklama. Ova maska definitvno intenzivno obnavlja kosu, što govori veliki broj vernih dama koje je koriste. Ukoliko je vaša kosa izmučena, isušena i potrošili ste mnogo vremena i nege kako bi ponovo postala zdrava, ovaj proizvod je pravo rešenje za vas. Čitava kolekcija Macadamia intezivno oporavlja vašu kosu, a posebno maska.

Macadamia maska sadrži ulje australijskog oraha, argana, ulje čajevca, zatim kamilicu, aloju, kao i ekstrat algi koji reaktivira i obnavlja kosu.

Već posle nedelju dana kosa dobija intezivni sjaj

Koristi se kao i ostale maske, nakon pranja nanesite masku na celu kosu ili samo krajeve, kako vi smatrate da odgovara vašoj kosi, zatim raščešljate i ostavite da stoji 7 minuta. O tome koliko je maska zapravo „jaka“ govori činjenica da i sam proizvođač kaže da je ne bi trebalo koristiti više od 2 puta nedeljno, zato što je reč o intenzivnom tretmanu revitalizacije.

Foto: Redakcija / Model : Aleksandra Petković

Više o Macadamia proizvodima pročitajte OVDE

 

Čudo za vašu kosu

Maska je prilično koncentrovana i gusta, tako da je potrebna vrlo mala količina za nanošenje. Još ako uzmete u obzir da se koristi dva puta nedeljno – trajaće vam dugo, a napraviće čudo za vašu kosu. Ono što je  zanimljivo je to što ne omekša kosu momentalno čim nanesete masku, štaviše bude kruto. Dok ne isperete! Naravno, krajni efekat zavisi od stanja u kom vam je kosa.  Ukoliko je suva, ova maska će je nahraniti, tako da bude glatka, meka i super sjajna! Ukoliko vam je kosa suva ili oštećena i želite da je spasite nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za Macadamia liniju proizvoda za negu kose.

Foto: Alexandar cosmetics
Možete je kupiti po veoma povoljnoj ceni u prodavnici Alexandar Cosmetics u Bačkoj Palanci, koja se nalazi u Ulici Jugoslovenske armije 19.

Tel: +38121753654   Mob: +381600756161

Prodavnica Alexandar cosmetics Bačka Palanka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here