Humanitarna žurka: Svim snagama za Mionu

4904

U sredu 30.08.2017. godine, sa početkom u 22 časa, biće organizovana humanitarna žurka u caffe Jardinu u Bačkoj Palanci, kako bi se prikupila sredstva za pomoć maloj Mioni Kojadinović.


Za lečenje dvoipogodišnje Mione Kojadinović iz Bačke Palanke, potrebno je oko 12 miliona dinara. Roditelji nisu u mogućnosti da sami plate operaciju u Italiji. Bačkopalančani su i ovaj put pokazali humanost, podršku i kreativnost kako bi maksimalno pomogli da se skupi dovoljna suma novca.

Inicijativu da se organizuje ova žurka pokrenula je Dragana Dosen. Kako Dragana priča, i ova akcija je jedna u nizu kako bi se pomoglo Mioninim roditeljima da skupe određenu sumu novca za njenu operaciju.

Kako je sve krenulo

Sve je krenulo kao ideje moje mame da stavimo kutiju za novčani prilog na našu trafiku, sa čime se složio Mionin otac. Nakon toga smo postavili kutije na više mesta u Bačkoj Palanci. U organizaciji ovakvog prikupljanja pomoći učestvovala je i Mionina sestra Nevena Nedeljkov, kao i strina Snežana Savin.

Takođe smo organizovali i žurku u Beach Baru Olimp. Mionin ujak, Mile je uz pomoć Udruženja pčelara organizovao prodaju meda, koja je prošla odlično. Ovaj vikend su kutije bile postavljene u dvorištu Muzeja, gde su posetioci Blues & Jazz & Rock festivala i ubacivali dobrovoljni prilog za Mionu.  

Ono što sledeće sledi je humanitarna žurka u caffe Jardinu u Bačkoj Palanci. Krenulo se od ideje da bude organizovana žurka sa DJ, i na tu ideju su došle Jovana Vuković i Ana Ivić uz dogovor sa vlasnicima lokala. Pedja Medenica se inicijativno javio da pomogne, jer fali još novca potrebnog za operaciju. Sav novac od ulaznica koje se prodaju, kao i od prodatog pića ide na račun za Mionu„.

 

Evo još jedne prilike da pomognete Mioni.

Pomozimo Mioni! Upišimo 346 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Ozdraviće Miona! Budimo humani!

Pročitaj više:

SMS za pomoć maloj Mioni Kojadinović (VIDEO)

Pomozimo maloj Mioni iz Bačke Palanke da pobedi leukemiju!

Humanost se uči od malena – Ozdraviće Miona!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here