Sa crvenog tepiha na ručak iz kontejnera

790

Slavni glumac je odlučio da bude beskućnik na jedan dan. Ričard Gir se pretvarao da je beskućnik kako bi se što bolje pripremio za ulogu u filmu „Time Out of Mind“

Jedan od najvećih zavodnika u Holivudu napravio je zanimljiv eksperiment. Slavni glumac se za potrebe filma „Time Out of Mind“ pretvarao da je beskućnik. Ričard je sedeo na ulicama Menhetna, ali ga niko nije prepoznao. Glumac je zaradio svega 1,50 dolara, a samo jedna žena dala mu je nešto hrane. Utiske o iskustvu Gir je objavio na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

– Kada sam se u Njujorku prerušio u beskućnika niko me nije primećivao. Osetio sam kako je to biti beskućnik. Ljudi su samo prolazili pored mene i gledali me osramoćenog. Samo jedna žena bila je dovoljno ljubazna da mi da nešto hrane. Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Često zaboravimo koliko smo blagoslovljeni. Ne smemo to uzimati zdravo za gotovo. I ako možemo pomoći nekom u nevolji, treba da pomognemo. Stoga sam, nakon što sam završio, šetao po Njujorku i davao hranu i 100 dolara svakom beskućniku kojeg sam video. Plakali su i bili zahvalni. Budite pokretači promena koje želite da vidite u svetu – napisao je Gir.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here