OK Panonija druga na turniru u Sloveniji

1402

CELJE: Odbojkašice Panonije i ove godine su učestvovale na međunarodnom turniru u Celju u Sloveniji. Pored domaće ekipe Celja i palančanki, na turniru su učestvovale i ekipe: OK Posavina Brod (Hrvatska), kao i OK Ljubno (Slovenija).

U prvoj utakmici sastali su se OK Celje i OK Panonija. Iako su domaće odbojkašice važile za favorite, palančanke su odličnom igrom i maximalnim zalaganjem došli do sigurne pobede od 2:0.
U drugoj utakmici, OK Ljubno bilo je bolje od ekipe iz Slavonskog Broda rezultatom 2:0. Treće mesto je osvojila ekipa Posavina Brod, a četvrto domaća ekipa Celja.
U finalnoj utakmici OK Ljubno je krenuo silovito i poveo sa 1:0. U drugom setu palančanke su dobrom igrom izjednačile na 1:1. Međutim, nije bilo dovoljno snage i za pobedu. Treba istaći da su palančanke bile najmlađe na ovom turniru, pa je osvojeno drugo mesto veoma dobar rezultat.
Sastav iz Slovenije: Majkić, Knežević, Zorić, Milovac, Đurkovic, Zelenović, Vojinović Kolbas, Malivuk, Novaković, Galić, Stanojev. Trener: Nataša Borki.
U 2. kolu KUP-a Srbije OK Panonija, u subotu, dočekuje ekipu Rume. Utakmica se igra u velikoj sali SRC Tikvara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here