Mladi humanitarci u akciji „Čepom do osmeha“

Građani Bačke Palanke sakupili još čepova

1181

Nastavlja se akcija „Čepom do osmeha“


Sedmogodišnja Milana Miloradov je drugi put došla u redakciju Nedeljnih novina i donela čepove. Tokom kraćeg zadržavanja izjavila je da trenira moderan ples kod Monje Kuburović u plesnom klubu „Sky steps“, a da pored plesa, voli da sluša „The Frajle“, a zatim obećala da će i dalje biti aktivna u ovoj akciji.

Milana Miloradov

Kristina Vekić čepove je počela sakupljati na nagovor svoje doskorašnje učiteljice Tanje Škrbić.

„Učiteljica mi je pomogla da shvatim značaj i važnost akcije „Čepom do osmeha“. Baka Dušanka mi je malo pomogla, ali sam najveći broj čepova sama prikupila. Naravno da ću ovo nastaviti i dalje da to radim, kako bih i u buduće koliko-toliko pomogla bolesnoj deci“ – rekla je Kristina.

Kristina Vekić

Prvi put u redakciju Nedeljnih novina došla je porodica Štajfer. Otac Miroslav, majka Jelena i ćerke devetogodišnja Anđela i sedmogodišnja Dušica doneli su pet vreća čepova. Čepove su sakupljali u svojoj kući, a pomoć u njihovom sakupljanju pružila im je rodbina, ali i komšije. Posebno ističu veliku pomoć u prikupljanju deda Đorđa, tetka Vlaste i deda Jovana. Sigurno da ćemo nastaviti i dalje, obećavaju i oni.

Porodica Štajfer

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here