Čelarevčani trijumfovali na novosadskom triatlonu

Još jedan uspeh Bojana i Natalije Karanović iz Čelareva

1820

U nedelju (17.09) je na „Štrandu“ održan 22. Novosadski triatlon u organizaciji TK „Dinamik“. Takmičenje je održano u dve trke, u prvoj su nastupili veterani, seniori i juniori, a u drugoj „Memorijalu Marina Roška“ su se nadmetali kadeti i mlađe kadetkinje.


U prvoj trci, sprint triatlonu, se plivalo 750 metara, vozio bicikl 20 kilometara i trčalo pet kilomegara, a najbolji su bili Bojan Karanović u muškoj i Natalija Karanović u ženskoj konkurenciji, inače oboje Čelarevčani i članovi TK „Dinamik“ iz Novog Sada.

Kod veterana je najuspešniji bio Dejan Milivojević iz TK „Bor“, a kod juniora Lazar Dedić iz TK „Sprint Sombor“. U drugoj trci, „Memorijalu Marina Roška“, se plivalo 200 metara, vozio bicikl 6 kilometara i trčalo 1.200 metara, a pobedu je odnela Lana Gavrilović iz Sremske Mitrovice. Trijumf Bojana i Natalije Karanović je još jedan u nizu uspeha u ovom veoma teškom i zahtevnom sportu. Posebno raduje pobeda Natalije Karanović koja je dugo vremena bila povređena i nije se takmičila.

Inače, Novosadski triatlon je imao i međunarodni karakter, s obzirom na to da su, pored domaćih takmičara, učestvovali i triatlonci iz Makedonije i Hrvatske. Najuspešnijim takmičarima je medalje uručio načelnik Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada, Ognjen Krsmanović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here