URADI SAM: Ideje za jesenju dekoraciju

U ovu aktivnost možete uključite i decu koja će se zabaviti, a vreme će iskoristiti i za kreativnu aktivnost

7371

Razmišljate o jesenjem vencu za vaša ulazna vrata? Zahvaljujući idejama koje smo za vas pripremili ne morate ništa da kupujete. Za ovo vam je dovoljno kestenje i doza inspiracije. Ako volite sveće, svakako ih ukrasite dekoracijom od kestena.


 

Razlozi zbog kojih vredi skupljati kestenje
Kesteni i orašasti plodovi su sada skoro svuda i možete ih skupiti. Ako želite da vaša ulazna vrata budu ukrašena lepim jesenjim vencem, pronađite inspiraciju u ovom prilogu. Venac možete napraviti samo od kestena ili ih možete kombinovati sa orašastim plodovima. Ne zaboravite da u ovu aktivnost uključite i decu koja će se pri tom zabaviti, a vreme će iskoristiti i za kreativnu aktivnost. Povedite decu da zajedno skupite kestenje. Tokom skupljanja će se zabaviti, a tokom rada će razvijati svoju maštu. Možete napraviti razne životinje koje će deca zavoleti. Zabava će biti zagarantovana. Dovoljno je da pogledate ovu zbirku inspiracije i možete da napravite lepe jesenje dekoracije. Sve možete da napravite bez dodatnih troškova.

 

Osim dekoracije, rezultat će biti i zadovoljstvo, jer ste nešto napravili svojim rukama.


„Urob si sám“ nápady na jesennú dekoráciu

Rozmýšľate nad jesenným vencom na vaše vchodové dvere? Vďaka nápadom, ktoré sme si pre vás pripravili ho nemusíte kupovať. Postačia vám na to gaštany a poriadna dávka inšpirácií. Ak si radi večer zapálite sviečku, určite ju ozdobte jesennou dekoráciou z gaštanov.

 

Super dôvody, prečo sa oplatí zbierať gaštany

Gaštany a oriešky si teraz viete nazbierať takmer všade. Ak si chcete ozdobiť vaše vchodové dvere pekným jesenným vencom, načerpajte inšpiráciu z tohto príspevku. Môžete si vyrobiť veniec len z gaštanov alebo ich skombinovať s orieškami. Nezabudnite do týchto činností zapojiť aj deti, ktoré sa popri tom zabavia a využijú čas na užitočnú kreatívnu činnosť. Zoberte deti nazbierať si nejaké gaštany. Zabavia sa popri zbieraní gaštanov a pri práci s nimi budú rozvíjať svoju fantáziu. Vyrobte krásne postavičky, rôzne zvieratká, ktoré si deti zamilujú. Určite budú mať o zábavu postarané. Stačí, ak si pozriete túto zbierku inšpirácií a môžete si byt vyzdobiť nádhernými jesennými dekoráciami. Všetko si vyrobíte zadarmo a z výsledku budete mať dobrý pocit, že ste si vytvorili niečo vlastnými rukami.

23 skvelých inšpirácií na čarovanie s gaštanmi, ktoré si deti zamilujú

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here